Ieder kind is belangrijk, ook zogenoemde kansarme kinderen. Wij proberen een steentje bij te dragen door drie kinderen te sponsoren, om deze kinderen een kans op een goede start en een beter leven te geven.

Gabriella wordt gesponsord via Salatiga Zending. Gabriella is een meisje van 13 jaar en woont met haar moeder en zusje op het eiland Java. 

 

De correspondentie met Gabriella gaat via het kantoor in Salatiga. Zij vertalen onze Engelse brieven in het Bahasa Indonesia. Als wij weer een brief terug krijgen, zit er een Engelse vertaling bij. Jaarlijks ontvangen wij een rapport en met kerst ontvangen wij altijd een kerst- en nieuwjaarsgroet.


Meysa wordt gesponsord via Salatiga Zending. Meysa is een meisje van 13 jaar en woont op het eiland Java. Haar ouders werken allebei op een ander eiland in Indonesië en Meysa groeit samen met haar nichtje op bij haar opa en oma. 

 

De correspondentie met Meysa gaat via het kantoor in Salatiga. Zij vertalen onze Engelse brieven in het Bahasa Indonesia. Als wij weer een brief terug krijgen, zit er een Engelse vertaling bij. Jaarlijks ontvangen wij een rapport en met kerst ontvangen wij altijd een kerst- en nieuwjaarsgroet.


Alsen wordt gesponsord via Salatiga Zending. Alsen is een jongen van 6 jaar en woont op het eiland Java. 

 

De correspondentie met Alsen gaat via het kantoor in Salatiga. Zij vertalen onze Engelse brieven in het Bahasa Indonesia. Als wij weer een brief terug krijgen, zit er een Engelse vertaling bij. Jaarlijks ontvangen wij een rapport en met kerst ontvangen wij altijd een kerst- en nieuwjaarsgroet.


Alvaro wordt gesponsord via Salatiga Zending. Alvaro is een jongen van 7 jaar en woont op het eiland Java. 

 

De correspondentie met Alvaro gaat via het kantoor in Salatiga. Zij vertalen onze Engelse brieven in het Bahasa Indonesia. Als wij weer een brief terug krijgen, zit er een Engelse vertaling bij. Jaarlijks ontvangen wij een rapport en met kerst ontvangen wij altijd een kerst- en nieuwjaarsgroet.